Xerox tjänsterDocument OutsourcingBranscherkännande

Topprankad


Four analyst firms position Xerox as a leader in
MPS worldwide.

Leading the way with Managed Print Services

Gartner, IDC, Forrester and Quocirca recently issued reports that place Xerox in the top tier of Managed Print Services (MPS) vendors worldwide. Learn why we're proud of our MPS recognition.

Xerox is proud to be positioned as a leader in the Gartner Magic Quadrant for Managed
Print Services, Worldwide. 1
Xerox är stolta över att ha utsetts till ledare i IDC MarketScapes världsomfattande analys av leverantörer av strategisk utskriftshantering och dokumenttjänster.
Xerox is proud to be positioned as the leader in the 2013 Quocirca Managed Print Services Landscape.
Xerox är stolta över att ha utsetts till ledare i "The Forrester Wave™: Managed Print Services." 2
1  Den här bilden har publicerats av Gartner, Inc. som en del av ett större forskningsdokument och bör tolkas inom ramarna för dokumentet i sin helhet. Gartner-dokumentet kan fås från Xerox på förfrågan.

Gartner inte någon enskild leverantör, produkt eller tjänst som återfinns i våra forskningsdokument och råder inte heller teknikanvändare att endast välja de leverantörer som har högst betyg Gartners forskningsdokument består av åsikter från Gartners forskningsorganisation och bör inte ses som konstaterande av faktum. Gartner frånsäger sig alla garantier, såväl uttryckliga som underförstådda, med avseende på denna undersökning, inklusive garantier för säljbarhet eller lämplighet för ett visst ändamål.

2  The Forrester Wave™ är upphovsrättsskyddad av Forrester Research, Inc. Forrester och Forrester Wave™ är varumärken som tillhör Forrester Research, Inc. The Forrester Wave™ är en grafisk framställning av Forresters uppfattning om en marknad. Den är plottad med hjälp av ett detaljerat kalkylark och visar poäng, viktning och kommentarer. Forrester rekommenderar inte någon enskild leverantör, produkt eller tjänst som omnämns i The Forrester Wave™. Informationen är baserad på bästa tillgängliga resurser. Åsikterna speglar bedömningen vid tillfället och kan komma att ändras.

Nästa steg

Vill du tala med en av våra rådgivare inom affärslösningar?


Läs mer

Referenser

visa alla fallstudier

Vitbok

"Document 3.0: Exploring the next evolution of documents" by François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
fortsätt | visa alla faktablad