Xerox-tjenesterOutsourcing av dokumenterAnerkjennelse fra bransjen

Toppsjiktet i ytelse


Four analyst firms position Xerox as a leader in
MPS worldwide.

Leading the way with Managed Print Services

Gartner, IDC, Forrester and Quocirca recently issued reports that place Xerox in the top tier of Managed Print Services (MPS) vendors worldwide. Learn why we're proud of our MPS recognition.

Xerox is proud to be positioned as a leader in the Gartner Magic Quadrant for Managed
Print Services, Worldwide. 1
Xerox er stolt over å bli plassert som en leder i IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services Hardcopy Vendor Analysis
Xerox is proud to be positioned as the leader in the 2013 Quocirca Managed Print Services Landscape.
Xerox er stolt over å bli plassert som en leder i "The Forrester Wave™: Managed Print Services." 2
1  Denne grafikken publiseres av Gartner, Inc. som en del av en større forskningsrapport og bør evalueres i lys av hele rapporten. Gartner-dokumentet er tilgjengelig fra Xerox på forespørsel.

Gartner støtter ingen leverandører, produkter eller tjenester som er beskrevet i våre forskningspublikasjoner, og anbefaler heller ikke teknologibrukere kun å velge leverandørene som hår de beste resultatene. Gartners forskningspublikasjoner bestå av meningene til Gartners forskningsorganisasjon og bør ikke tolkes som faktaopplysninger. Gartner fraskriver seg ethvert ansvar i forbindelse med garantier, enten de er uttrykte eller underforståtte, med hensyn til denne forskningen, inkludert eventuelle garantier i forbindelse med ulike produkters salgbarhet, eller egnethet til ulike formål.

2  The Forrester Wave™ er Forrester Research, Incs copyright. Forrester og Forrester Wave™ er varemerker tilhørende Forrester Research, Inc. The Forrester Wave™ er en grafisk representasjon av Forresters informasjon fra markedet og er plottet ved hjelp av et detaljert regneark med utsatte scorer, vekter og kommentarer. Forrester støtter ikke noen leverandør, produkt eller tjeneste gjengitt i Forrester Wave™. Informasjonen er basert på beste tilgjengelige ressurser. Meninger reflekterer skjønn på utgivelsestidspunktet og kan være gjenstand for endring.

Neste trinn

Ønsker du å snakke med en forretningsrådgiver?


En nærmere titt

Tilfellestudier

vis alle kundeeksempler

White Paper

"Document 3.0: Exploring the next evolution of documents" by François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
fortsett | vis alle offentlige rapporter (white papers)