Xerox-dienstenDocumentuitbestedingMarktwaardering

Eersteklas prestaties


Vier analistenbedrijven zien Xerox als wereldwijde
leider in beheerde afdrukdiensten.

Leidend met Managed Print Services

Gartner, IDC, Forrester and Quocirca recently issued reports that place Xerox in the top tier of Managed Print Services (MPS) vendors worldwide. Learn why we're proud of our MPS recognition.

Xerox is proud to be positioned as a leader in the Gartner Magic Quadrant for Managed
Print Services, Worldwide. 1
Xerox is er trots op dat het bedrijf als toonaangevend is bestempeld in de IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services Hardcopy Vendor Analysis.
Xerox is er trots op dat het bedrijf als toonaangevend is bestempeld in de 2013 Quocirca Managed Print Services Landscape.
Xerox is er trots op dat het bedrijf als toonaangevend is bestempeld in "The Forrester Wave™: Managed Print Services". 2
1  Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en dient in de context van het volledige document te worden gezien. Het Gartner-document is op aanvraag beschikbaar bij Xerox.

Gartner is onpartijdig en spreekt geen steun uit voor enige leveranciers, producten of diensten die in onze onderzoekspublicaties zijn afgebeeld, en adviseert gebruikers van technologie niet om alleen leveranciers met de hoogste scores te selecteren. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van Gartner's onderzoeksorganisatie en moeten niet als feitelijke beweringen worden beschouwd. Gartner geeft geen enkele garantie, expliciet noch impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties inzake verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

2  The Forrester Wave™ is auteursrechtelijk beschermd door Forrester Research, Inc. Forrester en Forrester Wave™ zijn handelsmerken van Forrester Research, Inc. The Forrester Wave™ is een grafische representatie van Forrester's beroep op een markt en wordt geplot aan de hand van een gedetailleerde spreadsheet met bekendgemaakte scores, gewichten en opmerkingen. Forrester is onpartijdig en spreekt geen steun uit voor enige leveranciers, producten of diensten die in The Forrester Wave™ zijn afgebeeld. Informatie is gebaseerd op de best beschikbare bronnen. Meningen weerspiegelen het oordeel op dat moment en zijn onderhevig aan verandering.

Volgende Stappen

Wilt u persoonlijk contact met een business solutions adviseur?


Een nadere toelichting

Case Studies

Alle case studies bekijken

White Papers

"Document 3.0: Exploring the next evolution of documents" by François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
doorgaan | Alle White Papers bekijken