Huipputason suoritus


Neljä tutkimuslaitosta asettaa Xeroxin johtajaksi
MPS-palveluissa maailmanlaajuisesti.

Johtajana tulostuksenhallintapalveluissa

Gartner, IDC, Forrester and Quocirca recently issued reports that place Xerox in the top tier of Managed Print Services (MPS) vendors worldwide. Learn why we're proud of our MPS recognition.

Xerox is proud to be positioned as a leader in the Gartner Magic Quadrant for Managed
Print Services, Worldwide. 1
Xerox on ylpeä johtajan asemastaan IDC MarketScapen Maailmanlaajuisessa tulostuksen- ja paperiasiakirjahallintapalvelujen toimittajia koskevassa tutkimuksessa.
Xerox on ylpeä johtajan asemastaan Quocirca:n vuoden 2013 tulostuksenhallintapalveluiden tutkimuksessa.
Xeroxilla on ilo olla ykkösenä "The Forrester Wave™: Managed Print Services" -raportissa 2
1 Gartner, Inc. on julkaissut tämän kaavion osana laajempaa tutkimusasiakirjaa, siksi sitä pitäisi arvioida vain yhdessä koko asiakirjan kanssa. Gartnerin asiakirja on saatavana pyydettäessä Xeroxilta.

Gartner ei tue mitään tiettyä yritystä, tuotetta tai palvelua, joka on esitetty tutkimusraporteissamme, eikä anna teknologian käyttäjille suositusta valita ainoastaan parhaiten sijoittuneita yrityksiä. Gartnerin tutkimusjulkaisut ovat Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteitä, eikä niitä pidä katsoa tosiasiaselostukseksi. Gartner ei anna tämän tutkimuksen osalta mitään suoria tai epäsuoria takuita, mukaan lukien takuut kaupallisesta hyödynnettävyydestä tai tiettyyn tarkoitukseen sopivuudesta.

2 The Forrester Wave™ -raportin tekijänoikeuden omistaa Forrester Research, Inc. Forrester ja Forrester Wave™ ovat Forrester Research, Inc:n tavaramerkkejä. The Forrester Wave™ on graafinen esitys Forresterin markkinakäsityksestä, ja se on tuotettu käyttämällä yksityiskohtaisia laskentataulukoita, paljastettuja pisteitä, painotuksia ja kommentteja. Forrester ei tue mitään yritystä, tuotetta tai palvelua, joka on esitetty Forrester Wave™ -raportissa. Tiedot perustuvat parhaisiin käytettävissä oleviin resursseihin. Mielipiteet heijastavat kyseisen ajankohdan käsityksiä ja saattavat muuttua.

Seuraavat vaiheet

Haluatko puhua liiketoiminnan ratkaisujen asiantuntijan kanssa?


Tarkempaa tietoa

Tapaustutkimuksia

Katso kaikki tapaustutkimukset

White Paper -raportteja

"Document 3.0: Exploring the next evolution of documents" by François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
jatka | Katso kaikki white paper -raportit