Xerox Document Services

Visste du at ved å optimere din utskriftsinfrastruktur, eller forbedre dine prosesser innen kommunikasjon og markedsføring, så kan du bidra til å omforme virksomheten og oppnå reelle konkurransemessige fordeler?

Våre tjenester omfatter:

Kundeeksempler:
Dillards - Managed Print-tjenester
SNT Deutschland - Kommunikasjons- og markedsføringstjenester
Rotterdam University - Sentraliserte Utskriftstjenester
Storeslem i styrte utskriftstjenester
Vår portefølje

Er din bedrift på utkikk etter å øke inntektene, redusere kostnadene, drive mer effektivt, minimere sikkerhets- og samsvarsrisiko, eller å forbedre miljømessig bærekraft? Hvis så er tilfelle, kan du klikke på de aktuelle lenkene nedenfor og finne ut hvordan Xerox kan hjelpe deg.

Xerox' administrerte utskriftstjenester (MPS)

Ta kontroll over dokumentproduksjonen, uansett om du er et globalt konsern eller en liten til mellomstor bedrift. Vi tilbyr et fullstendig spekter av styrte utskriftstjenester til støtte for dine forretningsmål for kontor, produksjon og virtuelle utskriftsmiljøer.

Sentraliserte utskriftstjenester

De siste nyvinningene innen tjenester og teknologi gjør at utskriftsrommet kan utvikle seg til en strategisk senter, med spennende muligheter, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Få ned kostnader og optimaliser utskriftsrommet og digital dokumentinfrastruktur med våre sentraliserte utskriftstjenester.

Xerox Communication & Marketing Services

Øk ytelsen i dine prosesser innen markedsføring og kommunikasjon. Vi kan bringe effektivitet, kvalitet, kontroll og kostnadsbesparelser til kundedialogen og forsyningskjeden. Skaff deg bedre avkastning gjennom strømlinjeformet budskapsdannelse og persontilpasset kommunikasjon gjennom flere kanaler.

Xerox Document Transaction Processing Services

Endre de bakenforliggende prosessene for å skape vekst. Xerox Document Transaction Processing Services strømlinjeformer dine forretningsprosesser for å skape vekst, redusere kostnadene og gi deg et bærekraftig konkurransefortrinn.

Dokument-og dataadministrasjon

Gjennom avanserte verktøy som OCR (Optical Character Recognition) og ADT (Automated Document Recognition) får vi unna arbeid med behandling og organisering av data.

Neste trinn

Ønsker du å snakke med en forretningsrådgiver?

En nærmere titt

Tilfellestudier

vis alle kundeeksempler

White Paper

"Document 3.0: Exploring the next evolution of documents" av François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
fortsett | vis alle offentlige rapporter (white papers)