Xerox Document Services

Tudta, hogy a nyomtatási infrastruktúra optimalizálásával vagy a kommunikációs és marketinges üzleti folyamatok javításával segíthet a vállalata átalakításában, és igazi előnyhöz juttathatja azt a versenytársaival szemben?

Szolgáltatásaink:

Kiemelt esettanulmányok:
Dillards - Menedzselt nyomtatási szolgáltatások
SNT Deutschland - Kommunikációs és marketingszolgáltatások
Rotterdam University - Központi Nyomtatási Szolgáltatások
Grand Slam a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokban
Portfóliónk

Szeretné cége bevételeit növelni, költségeit csökkenteni, működését hatékonyabbá tenni, a biztonsági és megfelelőségi kockázatokat csökkenteni, vagy a környezetvédelmi, fenntarthatósági mutatókat javítani? Ha igen, válasszon a lenti linkek közül, és ismerje meg, hogyan segíthet Önnek a Xerox.

Xerox menedzselt nyomtatási szolgáltatások

Akár multinacionális vállalatról, akár kis- vagy középvállalkozásról van szó, velünk kézben tarthatja dokumentumainak előállítását. Menedzselt nyomtatási szolgáltatások egész sorával támogatjuk Önt üzleti céljainak elérésében, irodai, nyomdai és virtuális nyomtatási környezetben egyaránt.

Központi nyomtatási szolgáltatások

A legújabb szolgáltatási és technológiai innovációk azt jelentik, hogy nyomdája stratégiai központtá fejlődhet, izgalmas új lehetőségeket megnyitva, és lehetővé téve, hogy Ön a vállalkozás központi elemeire összpontosítson. Csökkentse költségeit, és optimalizálja nyomdai és digitális dokumentuminfrastruktúráját központi nyomtatási szolgáltatásainkkal.

Xerox Communication & Marketing Services

Növelje marketing- és kommunikációs folyamatainak teljesítményét. Hatékonyságot, minőséget, felügyeleti és megtakarítási lehetőségeket biztosítunk az ügyfélkapcsolati marketing és beszerzés területén. Érjen el jobb megtérülést a modernizált, hatékonyabb üzenetlétrehozás és a személyre szabott, többcsatornás üzleti kommunikációs modellek alkalmazásával.

Xerox Document Transaction Processing Services

A háttérirodai folyamatok átalakításával biztosíthatja vállalatának növekedését. A Xerox Document Transaction Processing Services szolgáltatásai az üzleti folyamatok leegyszerűsítésével biztosítja cégének növekedését, a költségek csökkentését és a fenntartható versenyelőnyt.

Dokumentum- és adatkezelés

Az olyan fejlett eszközökkel, mint az optikai karakterfelismerés (OCR) és az automatikus dokumentumfelismerés (ADR), gyorsan végezzük el az adatok feldolgozását és rendszerezését.

Következő lépések

Szeretne beszélni üzleti tanácsadónkkal?

Vegye szemügyre közelebbről!

Esettanulmányok

az összes esettanulmány megtekintése

Áttekintő tanulmányok

"Document 3.0: A dokumentumok következő evolúciójának felfedezése Francois Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
folytat | az összes áttekintő tanulmány megtekintése