Xeroxin asiakirjapalvelut

Tiesitkö, että optimoimalla tulostusinfrastruktuurin ja parantamalla viestinnän ja markkinoinnin prosesseja yrityksesi voi saavuttaa todellisia kilpailuetuja?

Palvelujamme ovat:

Tapaustutkimuksia:
Dillards - Hallinnoidut tulostuspalvelut
SNT Deutschland - Viestintä- ja markkinointipalvelut
Rotterdam University - Keskitetyt Painopalvelut
Täysi voitto tulostuksenhallintapalveluissa
Palveluvalikoimamme

Haluaako yrityksesi kasvattaa tuottoa, vähentää kuluja, toimia tehokkaammin, minimoida tietoturvariskit, varmistaa vaatimustenmukaisuuden ja toimia ympäristövastuullisemmin? Valitse siinä tapauksessa alta kiinnostavat linkit, niin näet miten Xerox voi olla avuksi.

Xeroxin tulostuksenhallintapalvelut

Autamme asiakirjatuotannon ottamisessa hallintaan – riippumatta siitä onko yrityksesi maailmanlaajuinen suuryritys tai pk-yritys. Tarjoamme kattavan valikoiman tulostuksen hallintapalveluja, jotka tukevat yrityksesi liiketoiminnan tavoitteita toimiston, tuotantotason ja virtuaalisissa tulostusympäristöissä.

Keskitetyt painopalvelut

Uusimpien palvelu- ja tekniikkainnovaatioiden ansiosta painopalvelusi voi kehittyä strategiseksi keskukseksi, joka avaa uusia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja vapauttaa sinut keskittymään ydinliiketoimintaasi. Vähennä kulujasi ja optimoi painopalvelusi ja digitaalinen asiakirjainfrastruktuurisi keskitetyillä painopalveluillamme.

Xerox Communication & Marketing Services

Autamme parantamaan yrityksesi markkinoinnin ja viestinnän prosesseja. Tuomme asiakassuhdemarkkinointiin ja asiakirjojen toimitusketjuun tehokkuutta, laatua, valvontaa ja säästöjä. Investoinneille saadaan parempi tuotto tehokkaammalla viestien luomisella ja yksilöidyllä monikanavaisella yritysviestinnällä.

Xerox Document Transaction Processing Services

Uudista backoffice-toiminnot kasvun takaamiseksi. Xerox Document Transaction Processing Services -palvelut tehostavat liiketoiminnan prosesseja, tukevat kasvua, vähentävät kuluja ja antavat pysyviä kilpailuetuja.

Asiakirjojen ja tietojen hallinta

Nopeutamme tietojen käsittelyä ja järjestelyä edistyneillä työkaluilla kuten optinen tekstintunnistus (OCR) ja automaattinen asiakirjojen tunnistus (ADR).

Seuraavat vaiheet

Haluatko puhua liiketoiminnan ratkaisujen asiantuntijan kanssa?


Tarkempaa tietoa

Tapaustutkimuksia

Katso kaikki tapaustutkimukset

White Paper -raportteja

"Document 3.0: Asiakirjojen seuraava kehitysvaihe", François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
jatka | Katso kaikki white paper -raportit