Xerox Document Services

Vidste I, at I ved at optimere jeres printinfrastruktur eller ved at forbedre jeres kommunikations- og markedsføringsprocesser kan effektivisere virksomheden og få et reelt konkurrenceforspring?

Vores serviceydelser omfatter:

Udvalgte kundecases:
Dillards - Managed Print Services
SNT Deutschland - Kommunikation og marketing services
Rotterdam University - Centralised Print Services
Grand Slam i Managed Print Services
Vores portefølje

Ønsker I at øge omsætningen, reducere omkostningerne, drive virksomheden mere effektivt, minimere risici ved sikkerhed og overholdelse af love og regler eller øge jeres miljøbæredygtighed? Så klik på linkene nedenfor og find ud af, hvordan Xerox kan hjælpe.

Xerox Managed Print Services

Få fuld kontrol over dokumentproduktionen, uanset om I er en global koncern eller en lille eller mellemstor virksomhed. Vi tilbyder et komplet udvalg af løsninger til Managed Print Services som grundlag for, at I kan nå jeres forretningsmål for kontor-, produktions- og virtuelle printmiljøer.

Centralized Print Services

De seneste innovationer inden for service og teknologi betyder, at dit printrum kan udvikle sig til et strategisk center og give dig spændende nye muligheder og lade dig fokusere på din kerneforretning. Skær ned på omkostningerne og optimér dit printrum og digitale dokumentinfrastruktur med vores Centralised Print Services.

Xerox Communication & Marketing Services

Få større udbytte af jeres markedsførings- og kommunikationsprocesser. Vi kan øge effektiviteten, kvaliteten og styringen af jeres kundemarkedsføring og forsyningskæde - og gøre det billigere. Få større afkast ved hjælp af strømlinet udarbejdelse af jeres budskaber og personaliseret, flerkanalsbaseret forretningskommunikation.

Xerox Document Transaction Processing Services

Omlæg jeres administrative drift, og øg væksten i virksomheden. Xerox dokumentstyringsservice (Document Transaction Processing Services) strømliner jeres forretningsprocesser og baner vejen for øget vækst, lavere omkostninger og et solidt konkurrenceforspring.

Dokument- og datastyring

Ved hjælp af avancerede værktøjer som Optical Character Recognition (OCR) og Automated Document Recognition (ADR) gør vi det hurtigt at behandle og organisere data.

Næste trin

Vil I tale med en rådgiver i erhvervsløsninger?


Et nærmere kig

Referencer

Se alle case studies

Hvidbøger

"Document 3.0: Exploring the next evolution of documents" skrevet af François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
fortsæt | Se alle hvidbøger