Xerox Document Services

Vidste I, at I ved at optimere jeres printinfrastruktur eller ved at forbedre jeres kommunikations- og markedsføringsprocesser kan effektivisere virksomheden og få et reelt konkurrenceforspring?

Vores serviceydelser omfatter:

Mest viste case studies:
Procter and Gamble (PDF) reducerede printomkostninger, papirbrug og energiomkostninger med op til 30%.
Dow Chemical (PDF) bedre time-to-market ved at give øjeblikkelig global adgang til dokumenter.
University of Notre Dame (PDF) reducerede spild med 60% og omkostninger til forbrugsstoffer med 20%.
Grand Slam i Managed Print Services
Vores portefølje

Ønsker I at øge omsætningen, reducere omkostningerne, drive virksomheden mere effektivt, minimere risici ved sikkerhed og overholdelse af love og regler eller øge jeres miljøbæredygtighed? Så klik på linkene nedenfor og find ud af, hvordan Xerox kan hjælpe.

Xerox Managed Print Services

Få fuld kontrol over dokumentproduktionen, uanset om I er en global koncern eller en lille eller mellemstor virksomhed. Vi tilbyder et komplet udvalg af løsninger til Managed Print Services som grundlag for, at I kan nå jeres forretningsmål for kontor-, produktions- og virtuelle printmiljøer.

Xerox Communication & Marketing Services

Få større udbytte af jeres markedsførings- og kommunikationsprocesser. Vi kan øge effektiviteten, kvaliteten og styringen af jeres kundemarkedsføring og forsyningskæde - og gøre det billigere. Få større afkast ved hjælp af strømlinet udarbejdelse af jeres budskaber og personaliseret, flerkanalsbaseret forretningskommunikation.

Dokument- og datastyring

Ved hjælp af avancerede værktøjer som Optical Character Recognition (OCR) og Automated Document Recognition (ADR) gør vi det hurtigt at behandle og organisere data.

Næste trin

Vil I tale med en rådgiver i erhvervsløsninger?


Et nærmere kig

Referencer

Se alle case studies

Hvidbøger

"Document 3.0: Exploring the next evolution of documents" skrevet af François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
fortsæt | Se alle hvidbøger