ΑρχικήΕξωτερική ανάθεση εγγράφωνΥπηρεσία επεξεργασίας εγγράφων συναλλαγών
ΑνασκόπησηΟφέλη για τον πελάτηΕφαρμογές/ΔυνατότητεςΑποδεδειγμένη προσέγγισηΜετρήσιμα αποτελέσματα

Υπηρεσίες Xerox Document Transaction Processing Services

Μπορείτε να βρείτε εύκολα κρίσιμες επιχειρηματικές και αξιόπιστες πληροφορίες μέσα στην εταιρία σας;
Πόσο γρήγορα μπορείτε να επεξεργαστείτε τις αιτήσεις πελατών και τα αιτήματα για τεχνική υποστήριξη;

Οι Υπηρεσίες Xerox Document Transaction Processing Services απλοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες σας για να προωθήσουν την ανάπτυξη, να μειώσουν τα κόστη και να σας παρέχουν ένα διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αυτοματοποιούμε τις λειτουργίες υποστήριξης γραφείου μέσω της διαχείρισης εισερχόμενων εγγράφων, ψηφιοποιώντας, χαρακτηρίζοντας και δρομολογώντας τις πληροφορίες τους σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων και αποθήκευσης.

Το αποτέλεσμα: Τα τμήματα όλης της επιχείρησης έχουν ταχύτερη πρόσβαση σε μία μοναδική πηγή πληροφοριών. Έτσι επιτυγχάνεται ταχύτερη απόκριση στους πελάτες από την επεξεργασία εφαρμογών έως τις ερωτήσεις των πελατών. Δεν θα σπαταλάτε χρόνο πλέον στη διαχείριση εντελώς διαφορετικών διαδικασιών ταχυδρομείου και εισερχόμενων ηλεκτρονικών εκτυπώσεων σε όλους τους τομείς της επιχείρησής σας. Επιτύχετε πραγματική εξοικονόμηση κόστους και αυξήστε την απόδοση για μια σφριγηλή, πιο ευέλικτη επιχείρηση.

Μεταμορφώστε τις πληροφορίες σας για να αναπτύξετε την εταιρεία σας
  • Βελτιστοποιήστε νέες διαδικασίες ανοίγματος λογαριασμών πελατών για να αυξήσετε την ρευστότητα.
  • Μειώστε το κόστος συναλλαγών και αυξήστε την ακρίβεια και την απόδοση των οικονομικών διαδικασιών.
  • Απλοποιήστε, τυποποιήστε και διαχειριστείτε κεντρικά τις διαδικασίες πρόσληψης και επικοινωνίας με τους υπαλλήλους σας.
  • Βελτιώστε την εμπειρία των πελατών σε κρίσιμα σημεία επαφής για να διατηρήσετε και να αναπτύξετε τις σχέσεις σας.
  • Παρέχετε συνεπή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών στη διάρκεια υπερβολικού και ομαλού όγκου εργασιών.
  • Εξασφαλίστε την παρακολούθηση της συμμόρφωσης των λειτουργιών υποστήριξης γραφείου με τους κανονισμούς.


Η Xerox επιτάχυνε την αναζήτηση και την πρόσβαση στο αρχείο σχεδίων που αποτελεί σημαντικό μέρος για την επιχείρηση μας.
— Larry Valka, Υπεύθυνος Έργων Πληροφορικής, Manitoba Hydro
Αληθινή εμπειρία
Η Xerox σχεδίασε και υλοποίησε ένα σύστημα διαχείρισης εγγράφων που θα επεκτείνεται και στις 40 απομακρυσμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Park. Με αυτό τον τρόπο συγκεντρώθηκαν όλες μαζί οι διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες, μειώθηκαν τα κόστη και βελτιώθηκε το επίπεδο της εξυπηρέτησης των σπουδαστών.

Διορατικότητα
Η διαχείριση περιεχομένου και αρχείων είναι θαυμάσια υποψηφιότητα για εξωτερική ανάθεση. Επιτρέπει στις εταιρείες να εστιάζουν στις βασικές τους αρμοδιότητες ενώ αναθέτουν την εκτύπωση, τη διαχείριση εγγράφων και τη διαχείριση αρχείων στους ειδικούς. Ως αντάλλαγμα, οι εταιρείες καρπώνονται τα οφέλη, μεταξύ των οποίων μειωμένο κόστος, μεγαλύτερη απόδοση και ταχύτερη πρόσβαση σε μια μοναδική πηγή πληροφοριών.