Bransjeløsninger

Xerox Global Services tilbyr dokumenthåndteringstjenester og -løsninger som gjør prosessene dine raskere, billigere og mer effektive enn noensinne.

Xerox' eksperter hjelper olje og gass-selskaper og strøm- og energiselskaper med å håndtere økt etterspørsel, stigende kostnader og økt konkurranse samtidig som de beveger seg i et komplekst juridisk farvann.
Energi-/miljøtjenester
Dokumenttjenester for olje og gass
Document tjenester for strøm- og energiverk
Vi hjelper forsikringsselskaper og banker over hele verden med å kutte kostnader og øke inntektene med dokumenthåndteringstjenester som styrker kundetilfredsheten og sørger for at strenge forskrifter overholdes bedre.
Finansbransjens tjenester
Verdipapirtjenester
Fondsløsningstjenester
Dokumenttjenester for banker
Våre løsninger - kundebehandling-servicesentre, online selvbetjening og elektronisk betaling, mobil utskrift og kommunikasjonsdesign - hjelper deg å levere tjenester og kommunikasjon til innbyggerne, øke inntektene og effektivitet, og implementere bedrageri- og kostnadskontroll.
Offentlige tjenester
Føderalregjeringens dokumenttjenester
Din utfordring er å øke påmeldinger, tilfredsstille etterspørselen etter økonomisk støtte, søke nye måter å tiltrekke deg givere på, og kontrollere kostnadene. Våre løsninger - fra påmeldinger til økonomisk støtte og skatterapporteringstjenester - hjelper deg med å møte disse utfordringene.
Høyere utdanningstjenester
Dokumenttjenester for høyere utdanning

Det høye tempoet og det globale omfanget i high-techbransjen krever at teknologiselskapene fortsetter med innovasjon, å utvide globalt i tillegg til å fokusere på kostnadsstyring. Våre løsninger reduserer kapitalutgifter, forbedrer driftseffektiviteten, genererer nye markedsmuligheter og bedrer kundelojalitet.
Kommunikasjonsbransjetjenester
Dokumenttjenester for hight-tech
Dokumenttjenester for telekomselskaper

Fra biler til sportsartikler, og datamaskiner til husholdningsmaskiner, Xerox-tjenester hjelper ledende industribedrifter styre i et tøft forretningsmiljø.
Produksjonstjenester
Dokumenttjenester for bilbransjen


Xerox-tjenester hjelper forhandlere og produsenter av forbruksprodukter fokuserer på å oppnå kundens gunst mens de effektiviserer prosesser og reduserer kostnadene.
PDetaljisttjenester
Dokumenttjenester for detaljister


Reiselivsnæringen står overfor økt konkurranse, både fra globale leverandører og nye aktører som begrenser din evne til å heve prisene for å matche kostnadsøkninger. Vi tilbyr en unik kombinasjon av kreative løsninger: Ekspertise fra reiselivsbransjen pluss erfaring i global outsourcing av forretningsprosesser.
Reiser

I mer enn 40 år har vi jobbet sammen med transportkunder i over 30 land for å levere pålitelige løsninger som styrker lønnsomheten og som konsekvent oppnår resultater. Fra billettsalg til bompengeløsninger, fra back-office-behandling til infrastruktur-installasjon, kan vi tilby systemer og tjenester for å hjelpe deg å løse transportproblemer.
Transport

Neste trinn

Ønsker du å snakke med en forretningsrådgiver?

En nærmere titt

Tilfellestudier

vis alle kundeeksempler

White Paper

"Document 3.0: Exploring the next evolution of documents" av François Ragnet, Xerox Global Document Outsourcing
fortsett | vis alle offentlige rapporter (white papers)