Sektorn för finansiella tjänster

Vi erbjuder tjänster och lösningar som hjälper dig att förbättra kundernas lojalitet, spara pengar och följa gällande regelverk.

Våra möjligheter

Affärsprocesser

I över 40 år har vi hjälpt finansföretag att uppnå sina affärsmål genom att fokusera på sin kärnkompetens.

Dokumenttjänster

Vi hjälper försäkringsbolag och banker över hela världen att minska sina kostnader och öka intäkterna med hjälp av dokumenthanteringstjänster som ökar mervärdet för kunden och gör det enklare att uppfylla stränga regelverk.

IT-outsourcing

Med lösningar inom IT-outsourcing (ITO) kan finansföretag över hela världen koncentrera sig på sin huvudverksamhet i stället för IT-infrastrukturen.

Vår erfarenhet

Fallstudie: Stor bank i USA

Xerox samarbetade med en stor bank i USA för att hjälpa dem att slippa fasta och rörliga kostnader för anläggningar, drift och personal för en specialiserad lånportfölj genom att övergå till ett servicecenter.


Fallstudie: Co-operative Financial Services

Co-operative Financial Services (CFS) är ett stort kundkooperativ som omfattar banker och försäkringsbolag. CFS lade ut sin kommunikationshantering av ingående korrespondens på Xerox för att förbättra sin kundservice och sänka kostnaderna.

Utmärkelser och erkännanden

Xerox och ACS, A Xerox Company, är stolta över att ha utsetts till ledande företag i Gartner Magic Quadrant för strategisk utskriftshantering, finans- och redovisningstjänster, desktop-outsourcing och supportoutsourcing.

Nästa steg

Vill du tala med en av våra rådgivare inom affärslösningar?

För dokumentlösningar och strategisk utskriftstjänst: