Finansbransjen

Vi leverer tjenester og løsninger som vil hjelpe deg å forbedre kundelojaliteten, spare penger, og overholde juridiske og regulatoriske krav.

Våre muligheter

Forretningsprosesser

I mer enn 40 år har vi holdt finanstjenester-bedrifter fokusert på sin kjernekompetanse for å nå sine forretningsmål.

Dokumenttjenester

Vi hjelper forsikringsselskaper og banker over hele verden med å kutte kostnader og øke inntektene med dokumenthåndteringstjenester som styrker kundetilfredsheten og sørger for at strenge forskrifter overholdes bedre.

IT-outsourcing

Med IT-outsourcing (ITO)-løsninger kan finansbedrifter over hele verden konsentrere seg om sin egentlige virksomhet i stedet for IT-infrastrukturen.

Vår erfaring

Kundeeksempel: Topp US-bank

Xerox innledet et samarbeid med en stor amerikansk bank for å hjelpe dem å eliminere faste og variable kostnader for anlegg, drift og bemanning for en spesialisert utlånsporteføljen ved å gå over til et servicesenter.


Kundeeksempel: Co-operative Financial Services

Co-operative Financial Services (CFS), et stort forbrukerkooperativ som omfatter bank- og forsikringsdatterselskaper, outsourcet sin kommunikasjonadministrasjon av inngående korrespondanse til Xerox for å forbedre kundeservice og kutte kostnader.

Priser og utmerkelser

Xerox og ACS, et Xerox-selskap, er stolte over å være plassert som ledere i Gartners Magic Quadrant for Managed Print Services, Finance and Accounting Services, Desktop Outsourcing og Help Desk Outsourcing.

Neste trinn

Ønsker du å snakke med en forretningsrådgiver?

For dokumentløsninger og styrte utskriftstjenester:


Finansielle ressurser