Financiële dienstverleningssector

We bieden diensten en oplossingen die u zullen helpen om loyaliteit te verbeteren, geld te besparen, en wettelijke en regelgevende vereisten na te leven.

Onze capaciteiten

Bedrijfsprocessen

Al meer dan 40 jaar laten we financiële dienstverleners zich op hun kerncompetenties concentreren om hun bedrijfsdoelen te bereiken.

Documentdiensten

We helpen verzekeringsmaatschappijen en banken overal ter wereld om kosten te besparen en de omzet te verhogen met documentbeheerdiensten die de waarde voor de klant vergroten en waarmee beter aan strenge voorschriften wordt voldaan.

IT-uitbesteding

Met ITO-oplossingen (IT Outsourcing, oftewel IT-uitbesteding) kunnen financiële dienstverleners over de hele wereld zich op hun echte werkzaamheden concentreren in plaats van op hun IT-infrastructuur.

Onze ervaring

Casestudy: bekende Amerikaanse bank

Xerox ging een samenwerking met een bekende Amerikaanse bank aan om deze te helpen de vaste en variabele kosten van faciliteiten, werkzaamheden en personeel te elimineren voor een gespecialiseerd leningsportfolio door over te stappen op een dienstverleningscentrum.


Casestudy: Co-operative Financial Services

Co-operative Financial Services (CFS), een grote consumentencoöperatie met bank- en verzekeringsfilialen, besteedde het beheer van de inkomende communicatie uit aan Xerox om de service aan de klant te verbeteren en kosten te besparen.

Awards en onderscheidingen

Xerox en ACS, een Xerox-bedrijf, zijn er trots op als toonaangevend te zijn bestempeld in het Gartner Magic Quadrant voor beheerde afdrukdiensten, financiële en accountingdiensten, desktopuitbesteding en helpdeskuitbesteding.

Volgende Stappen

Wilt u persoonlijk contact met een business solutions adviseur?

Voor documentoplossingen en beheerde afdrukdiensten: