Pénzügyi szolgáltatási szektor

Szolgáltatásainknak és megoldásainknak köszönhetően ügyfelei hűségesebbek lesznek, pénzt takarít meg, és meg tud felelni a törvényi követelményeknek.

Amit nyújtani tudunk

Üzleti folyamatok

Több mint 40 éve tesszük lehetővé, hogy a pénzügyi szolgáltatási szektor cégei fő erősségeikre összpontosítsanak, így elérve üzleti céljaikat.

Dokumentumszolgáltatások

Világszerte segítünk a biztosítótársaságoknak és bankoknak, hogy olyan dokumentumkezelési szolgáltatásokkal csökkentsék költségeiket és növeljék bevételeiket, amelyek javítják az ügyfélértéket, és jobban kezelik a szigorú szabályozást.

Tapasztalatunk

Esettanulmány: Egy nagy amerikai bank

A Xerox segítséget nyújtott egy nagy amerikai banknak a létesítményeik, műveleteik és személyzetük fix és változó költségeinek csökkentésében egy specializált hitelportfólió miatt egy kiszolgálóközpontra való átállással.


Esettanulmány: Co-operative Financial Services

A Co-operative Financial Services (CFS), egy bankokat és biztosítótársaságokat is birtokló nagy fogyasztási szövetkezet, kiszervezte a bejövő levelek kommunikációkezelését a Xeroxnak az ügyfélszolgálat fejlesztése és a költségek csökkentése érdekében.

Díjak és elismerések

A Xerox és vállalata, az ACS, büszke a Gartner Magic Quadrant felmérésben elért vezető helyére a menedzselt nyomtatási szolgáltatások, a pénzügyi és könyvelési szolgáltatások, a desktop kiszervezés és a helpdesk kiszervezés területén.

Következő lépések

Szeretne beszélni üzleti tanácsadónkkal?

Dokumentumkezelési megoldások és menedzselt nyomtatási szolgáltatások:


Pénzügyi erőforrások