Rahoituspalveluala

Tarjoamme palveluja ja ratkaisuja, joilla voidaan parantaa asiakasuskollisuutta, säästää rahaa ja noudattaa lakien ja säännösten vaatimuksia.

Meidän mahdollisuutemme

Yritysprosessit

Jo yli 40 vuoden ajan olemme auttaneet rahoituspalvelulaitoksia keskittymään ydinosaamiseensa liiketoimintatavoitteidensa saavuttamiseksi.

Asiakirjapalvelut

Autamme vakuutusyhtiöitä ja pankkeja ympäri maailmaa vähentämään kuluja ja lisäämään myyntiä asiakirjanhallintapalveluilla. Näin tarjotaan asiakkaille lisäarvoa ja varmistetaan tiukkojen säännösten noudattaminen.

IT:n ulkoistus

IT:n ulkoistusratkaisuilla rahoituspalvelulaitokset eri puolilla maailmaa pystyvät keskittymään ydinliiketoimintaansa IT-infrastruktuurin sijasta.

Meidän kokemuksemme

Tapausesimerkkejä: Suuri amerikkalainen pankki

Xerox auttoi suurta amerikkalaista pankkia poistamaan erikoistuneeseen lainakantaan liittyvät kiinteät ja vaihtuvat laitos-, toiminta- ja henkilöstökulut siirtämällä asioiden käsittelyn palvelukeskukseen.


Tapausesimerkki: Co-operative Financial Services

Co-operative Financial Services (CFS), suuri kuluttajien osuuskunta, johon kuuluu pankki- ja vakuutusalojen tytäryhtiöitä, ulkoisti tulevan kirjeenvaihtonsa hallinnan Xeroxille asiakaspalvelun parantamiseksi ja kulujen vähentämiseksi.

Palkinnot ja tunnustukset

Xerox ja Xerox-yhtiö ACS ovat ylpeitä johtajan asemastaan tulostuksenhallintapalvelujen, rahoitus- ja kirjanpitopalvelujen, työpöytäulkoistuksen ja Help Desk -tukitoimintojen Gartner Magic Quadrant -raportissa.

Seuraavat vaiheet

Haluatko puhua liiketoiminnan ratkaisujen asiantuntijan kanssa?

Asiakirjaratkaisut ja tulostuksen hallintapalvelut: