Finanssektoren

Vi leverer services og løsninger, der hjælper dig med at forbedre kundeloyaliteten, spare penge og overholde lovgivningsmæssige krav og bestemmelser.

Vores kompetencer

Forretningsmetoder

I over 40 år har vi holdt virksomheder i finanssektoren fokuseret på deres kernekompetencer med henblik på at nå deres forretningsmål.

Dokumentservices

Vi hjælper forsikringsselskaber og banker overalt i verden med at skære ned på udgifterne og øge indtægterne ved hjælp af dokumentstyringsservices, der forbedrer kundeværdien og styring af strenge regler.

IT Outsourcing

Med løsninger inden for IT Outourcing (ITO) kan finansielle virksomheder overalt i verden koncentrere sig om deres egentlige forretning i stedet for deres IT-infrastruktur.

Vores erfaring

Case study: Større amerikansk bank

Xerox indgik partnerskab med en større amerikansk bank for at hjælpe dem med at eliminere de faste og variable udgifter til faciliteter, drift og personale til en specialiseret udlånsportefølje ved at overgå til et servicecenter.


Case study: Co-operative Financial Services

Co-operative Financial Services, et stort forbrugerkooperativ, der omfatter bank- og forsikringsdatterselskaber, outsourcede deres kommunikationsstyring af indkommende korrespondance til Xerox for at forbedre kundeservicen og skære ned på udgifterne.

Priser og anerkendelse

Xerox og ACS, et Xerox-selskab, er stolte over at blive udpeget som ledere af Gartner Magic Quadrant for Managed Print Services, Økonomi- og regnskabsservices, Desktop Outsourcing og Help Desk Outsourcing.

Næste trin

Vil I tale med en rådgiver i erhvervsløsninger?

Til dokumentløsninger og Managed Print Services: